Főoldal    Magunkról    Termékismertető    Kapcsolat    Referenciáink
Célunk
Olyan elektronikus „b2b” és ”b2c” kereskedelmi megoldásokat fejleszteni, melyek megfelelnek a 21. századi elvárásoknak.
   AuDaCon- szervízinformációk személy- és haszongépjárművek számára


Az AuDaCon előnye a szervíz adatok és információk integrálása az autóalkatrész-kereskedelmi rendszerekbe. Az web-Catalogue és e-Catalogue termékekbe az integráció révén a karbantartási adatok és a munkanormák ideális összekapcsolását kapjuk meg.

Cégünk a meglévő autóalkatrész katalógusaihoz és megrendelői rendszereihez új modult - AuDaCon AIS - kínál Önnek. Ez a termékcsalád a gépjármű-alkatrész kereskedelem teljes egészét lefedi a személygépkocsiktól a
haszongépjárművekig.

Az AuDaCon adatinformációs rendszere ideális termék az Ön számára gépjárművei karbantartási és a javítási munkáinak kalkulációjához. Személy- és tehergépjárművei számára megkap minden olyan beállítási és javítási információt, amelyre a napi gyakorlatban szüksége van. Ahhoz, hogy a karbantartási, javítási munkálatokat gyorsan, hatékonyan és költségtakarékosan el tudják végezni, elengedhetetlenül szükség van aktuális beállítási, szerviz és javítási információkra. Az információk: napi huszonnégy órában használhatók és rendelkezésre állnak a műhelyek és kereskedések számára.

  


   
Copyright web-Catalogue 2008